توضيح: جند دهه قبل سردمداران دانش سلطه جهاني؛ با تبليغات گسترده در اذهان جا انداخته بودند كه "بشر مدرن هيج جاي ناديده و ناشناخته در روي كره زمين باقي نكذاشته و عصر اكتشاف فضا و دستيابي كرات ديكر را شروع كرده است"، در سالهاى اخير كزارشهاى بسياري ارائه شده است كه هنوز همه جاي كره زمين براى بشر مدرن اكتشاف نكرديده و موضوع فراغت از اكتشاف زمين تنها يك حركت تبليغاتي و دروغ علمي بوده است.
مجله علمی “نیوساینتیست” فهرستی از “آخرین محلهای” دنیا تهیه کرده که مربوط به مکانهایی از زمین است که پای انسان متمدن تاکنون به آنها نرسیده است. در واقع پایان دنیا اینجاست! به گزارش هفت تیر، در مدت یک قرن گذشته جمعیت انسانهای زمین از یک میلیارد نفر به شش میلیارد نفر رسیده است.به طوری که اعتقاد بر این است دنیا هرگز به این شلوغی نبوده و در هیچ زمانی به اندازه امروز نقاط مختلف آن شناخته نشده بوده است.
اما اکنون مجله علمی “نیوساینتست” در طبقه بندی که به تازگی انجام داده است نشان داد که روی کره زمین مناطق زیادی وجود دارند که به “آخرین محلها” معروف هستند که دست انسان هنوز به آنها نرسیده و بنابراین هنوز روی نقشه های جغرافیایی نامی از آنها برده نشده است. در این مناطق مردمی زندگی می کنند که وارد زندگی متمدن امروزی نشده اند و همچنان به شیوه بدوی زندگی می کنند.
براساس تحقیقات Survival International در حال حاضر بیش از ۱۰۰ قبیله و در مجموع حدود ۴۰ هزار نفر وجود دارند که هنوز با بقیه دنیا تماس برقرار نکرده اند. در طبقه بندی “نیوساینتیست” Gangkar Puensum واقع در بوتان با ۷ هزار و ۵۴۱ متر ارتفاع، اولین محل در آخر دنیا و بلندترین مکانی است که دست انسان تاکنون به آن نرسیده است. کوهنوردان سه بار برای رسیدن به قله این کوه تلاش کرده اند اما از سال ۱۹۹۴ دولت این کشور آسیایی به منظور احترام گذاشتن به مذاهب سنتی جمعیتهای محلی تلاشهای جدید را ممنوع اعلام کرد.
دومین رتبه این طبقه بندی متعلق به کوههای Nyainqentangla شرقی است که از ۱۶۴ قله این کوههای تبتی هنوز هیچ انسانی قدم به ۱۵۹ قله آن که همگی در ارتفاع بالای ۶ هزار متر واقع شده اند، نگذاشته است.
رتبه سوم طبقه بندی مجله “نیوساینتیست” مربوط به مناطق دست نیافته ای است که در “گرینلند” و قطب جنوب واقع شده اند.
در رتبه چهارم “آخرین محلهای” زمین در زیر زمین واقع شده است. این محل، بزرگترین غار انگلیس است که با نام “تیتان” شناخته می شود و در “دربی شایر” واقع شده است. این غار در سال ۱۹۹۹ کشف شد و از آن زمان تاکنون غارنوردان هنوز راهی برای رسیدن به اعماق آن پیدا نکرده اند. این غار در زمانی کشف شد که تصور بر این بود هیچ حفره ناشناخته ای در روی زمین وجود ندارد.
در رتبه پنجم آخرین محل زمین بیابانی به مساحت ۵۰ هزار کیلومتر مربع در نزدیکی دریای آرال است. در حقیقت این بیابان تاکنون در هیچ نقشه جغرافیایی مشخص نشده است و تنها یک تصویر ماهواره ای از آن وجود دارد.
در رتبه بعدی این رده بندی، منطقه ای در پاراگوئه قرار گرفته است. در این کشور منطقه ای در آخر دنیا وجود دارد که محلی در حدود ۱۰۰ کیلومتر است و در آن گروهی از انسانها زندگی می کنند که تا قبل از سوم مارس ۲۰۰۴ هرگز کسی آنها را ندیده بود. در این سال دانشمندان تصمیم گرفتند برای شناسایی اعماق جنگلهای پاراگوئه وارد این منطقه شوند و در کمال شگفتی گروهی از انسانها را شناسایی کردند که هرگز با مناطق متمدن زمین هیچ تماسی برقرار نکرده بودند. روش زندكَي در آن مناطق مانند انسانهاى نخستين مي باشد.
كزارش ديكري در اين زمينه يافتيم كه از جهات متعددي كاملتر بود؛ اين كزارش را نيز در اينجا ذكر مي كنيم:
سرزمينهاي ناشناخته در كره زمين: تحقيقات دانشمندان و زمينشناسان در بررسي كره زمين نشان ميدهد كه عليرغم ادعاهاى كذشته؛ هنوز مناطقي بر روي اين كره خاكي وجود دارد كه پاي انسان به آنجا نرسيده است.
در واقع سرزمينهاي كشف نشدهاي كه قبيلههاي بدوي در آنجا زندگي ميكنند و به دور از هياهوي زندگي مدرن، مشغول كار و فعاليت هستند
براساس تحقيقات زمينشناسان و با استفاده از نرمافزار Google earth بيش از 100 قبيله كه حدود 40هزار نفر ميشوند در جاهايي از كره زمين زندگي ميكنند كه هنوز آن مكانها ناشناخته هستند و نامي از آنها روي نقشه جغرافيا وجود ندارد و مردمان اين مناطق با دنياي بيرون خود ارتباطي برقرار نكرده و بيخبر از هرگونه پيشرفت و تكنولوژي به زندگي خود ادامه ميدهند.
آنچه ميخوانيد اطلاعاتي در مورد مناطق ناشناخته كرهزمين است كه به هيچ عنوان اثري از آن در جغرافياي جهان نيست:
1- كاسابولي، واقع در شمال هند با جنگلي مملو از درختان سر به فلك كشيده ميباشد. اين جنگل بر روي يك تپه واقع شده است. درختان بلوط، كاج و سرو اين جنگل را پوشانده است. در اين جنگل دورافتاده قبيلهاي 1200 نفري زندگي ميكنند كه همچون انسانهاي نخستين همه لوازم و ابزار خود را از استخوان حيوانات از جمله اسب وحشي تهيه ميكنند.
2- كيلانگ، واقع در شمالشرقي هند و مرز بين هند و تبت است. به تصور هنديها، در اين منطقه كوهستاني كسي ساكن نبوده و اين منطقه متعلق به خدايان است اما اخيرا با بررسي زمينشناسان، گروهي از مردم بدوي در اين كوه زندگي ميكنند كه به جاي لباس پوشيدن بدن خود را رنگ ميكنند.